Skroutz Pro Seller Badge BestPrice Συνεργάτης Badge Shopflix Partner Badge
Επιστροφή στη κορυφή της σελίδας

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Γενικοί Όροι Χρήσης

Η χρήση των δικτυακού τόπου της ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE προϋποθέτει την αποδοχή από τον επισκέπτη των όρων λειτουργίας του, έτσι όπως παρουσιάζονται στην παρακάτω σύμβαση.
Η ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσης και λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου, σύμφωνα με τις ανάγκες της και μέσα στα πλαίσια του νόμου και των εμπορικών της δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση μεταβολής των όρων χρήσης λειτουργίας η ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE θα ενημερώνει τους επισκέπτες – πελάτες της, ανανεώνοντας το κείμενο της παρούσας σύμβασης όπου αυτό εμφανίζεται.

Περιορισμός Ευθύνης

Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο που εμφανίζονται στο www.gpescape.gr προσφέρονται προς ενημέρωση των επισκεπτών – πελατών, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι εμφανιζόμενες πληροφορίες να είναι ακριβείς και αληθείς. Η ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία μπορεί να προκύψει, από τυχόν τυπογραφικά λάθη, διακοπές, καθυστερήσεις παραγγελιών η δυσλειτουργία του www.gpescape.gr.

Πνευματικά Δικαιώματα

Tο περιεχόμενο αποτελεί ιδιοκτησία της ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE και προστατεύεται από τις διατάξεις του Ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως εκάστοτε ισχύει. H χρήση του υλικού και των υπηρεσιών που παρέχονται επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ή αναμετάδοσή τους, με οποιοδήποτε τρόπο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE.
Τα εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται στο gpescape.gr ως προωθητικό υλικό για την ενημέρωση η πώληση προϊόντων είναι διεθνώς κατοχυρωμένα και προστατεύονται από νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ασφάλεια

Στις ηλεκτρονικές μας λειτουργίες ενσωματώνουμε τις πλέον σύγχρονες και καθιερωμένες μεθόδους και διαδικασίες λειτουργίας, για την προστασία των στοιχείων των χρηστών και των συναλλασσομένων και την ασφαλή ολοκλήρωση των συναλλαγών.
Η ελεγχόμενη πρόσβαση του χρηστών στην περιοχή των μελών, η διαβάθμιση και καταχώρηση των πληροφοριών σε διαφορετικές πλατφόρμες εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια στα προσωπικά στοιχεία και στοιχεία συναλλαγών του χρήστη – πελάτη.
Σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων της ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE στοιχεία που αφορούν αριθμούς πιστωτικών καρτών και ψηφιακές υπογραφές έκκρισης συναλλαγών των συναλλασσομένων. Αυτά τα δεδομένα καταχωρούνται πρωτογενώς στα συστήματα των κατά την συναλλαγή αρμοδίων πιστωτικών ιδρυμάτων και οργανισμών.

Όροι Πώλησης

1. Τρόποι Παραγγελίας

1.1 Ηλεκτρονική Παραγγελία από το online κατάστημα μας καθημερινά όλο το 24ωρο και αργίες..
1.2 Τηλεφωνική Παραγγελία στο τηλέφωνο 2104620807 τις ώρες
Δευτέρα – Τετάρτη: από 9:00 έως 17:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή από 9:00 έως 20:30 και Σάββατο από 9:00 έως 14:30.
1.3 Παραγγελία με e-mail
Μπορείτε να αποστείλετε την παραγγελία σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση
gpsports1@hotmail.com συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

1. Τον κωδικό του προϊόντος
2. Την ποσότητα
3. Το ονοματεπώνυμό σας
4. Την διεύθυνση σας
5. Το τηλέφωνό σας
Και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις απαραίτητες διευκρινίσεις και τον χρόνο παράδοσης.

2. Πληρωμή Παραγγελίας

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για την εξόφληση της παραγγελία σας είναι
2.1 Πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα (VISA – MASTERCARD) μέσω PayPal
2.2 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, αποστέλλοντας την απόδειξη της κατάθεσης μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση gpsports1@hotmail.com

ΕΘΝΙΚΗ αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR9801101980000019894160720
EUROBANK αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR3202602210000370100257355
ΠΕΙΡΑΙΩΣ αρ. λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR0801710550006055010062048
ALPHA BANK αρ.λογαριασμού IBAN: GR1201401270127002002027623

Δικαιούχος λογαριασμού: ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός της παραγγελίας

3. Παραλαβή – Παράδοση παραγγελιών

3.1 Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από το κατάστημα της εταιρείας μας στην διεύθυνση Αιτωλικού 76, Τ.Κ. 18545 χωρίς καμία επιβάρυνση.
3.2 Για αποστολή παραγγελιών εκτός Αθηνών η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται σε πρακτορείο μεταφορών της προτίμησης του πελάτη χωρίς καμία επιβάρυνση έως την έδρα του σχετικού πρακτορείου στην Αθήνα, τα μεταφορικά έξοδα του πρακτορείου επιβαρύνουν τον παραλήπτη και ποικίλουν ανάλογα με τον όγκο των εμπορευμάτων.
3.3 Αποστολή παραγγελιών με χρέωση παραλήπτη επιβαρύνεται με 5 € ανά παραγγελία με μεταφορική η Courier της επιλογής μας, οι παραγγελίες με αξία άνω των 70 € και συνολικό βάρος κάτω των 4kg αποστέλλονται χωρίς καμία επιβάρυνση.
3.5 Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

4. Αλλαγές – Επιστροφές

4.1 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, σε περίπτωση ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
4.2 Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
4.3 Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).
4.4 Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο gpsports1@hotmail.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 210.4620807.
4.5 Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

5. Συσκευασίες & Προϊόντα

5.1 Τα εμπορεύματα αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασία, κάποια προϊόντα χρειάζονται συναρμολόγηση, μέσα στην συσκευασία τους περιλαμβάνονται τα εργαλεία και οι απαραίτητες οδηγίες για την συναρμολόγηση τους. Εάν επιθυμεί ο πελάτης υπάρχει δυνατότητα συναρμολόγησης από το τμήμα συναρμολόγησης της εταιρείας μας κατόπιν συνεννοήσεως και σχετικής οικονομικής επιβάρυνσης.
5.2 Οι χρωματισμοί των προϊόντων, ενδέχεται να έχουν μικρές αποκλίσεις από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκλίσεις.

Δήλωση Χρήστη – Πελάτη

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE προϋποθέτει από τον χρήστη – πελάτη ότι διάβασε προσεκτικά όλους τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης και τα προσαρτήματα τους και αποδέχτηκε πλήρως και ανεπιφύλακτα αυτούς. Ειδικότερα, επιβεβαιώνει ότι αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει οποιαδήποτε ζημιά προκαλέσει στην ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE και τις συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, πελάτες η προμηθευτές από την κακή χρήση και παραβίαση των όρων χρήσης και λειτουργίας του παρόντος δικτυακού τόπου. Σε κάθε περίπτωση η ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – GPESCAPE ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν παραβίαση της νομίμου λειτουργίας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος από τους χρήστες – πελάτες αυτού.